Velkommen til min verden

Velkommen til min blog. Mit barn. Min egen lille avis, som skal ende med at blive til noget rigtig stort. De anderledes bloggere og min egen Den anden Kant bliver en succes fordi jeg har bestemt det bliver en succes… Jeg vil gerne hyres som konsulent for det offentlige. Jeg har stor og bred viden omkring det danske arbejdsmarked, Jeg har haft min gang på sygedagpengekontoret og ved hvordan man kan rydde op og gøre det bedre for borgerne og bedre for de ansatte. Det er så vigtig med et andet sæt briller end dem de plejer at se tingene med. Jeg har tydeligvis flair for hjemmesider og jeg har lavet alle mine sider selv og kun fået begrænset hjælp til det virkelig tekniske og ellers spurgt google. Jeg kan lynhurtig se hvad du burde gøre for at få din hjemmesides førstehåndsindtryk til at stige. Jeg er en voksen mand og med erfaring bliver man klog. Jeg konsulterer stort set indenfor alt. For det jeg ikke ved, det kan jeg sagtens finde ud af… Jeg satte mig ned midt i min sygemelding for stress og besluttede mig for at lave min egen avis uden at have den mindste viden omkring hjemmesider. Det har jeg nu. Besøg min avis på TheStreet.dk

One Reply to “Velkommen til min verden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *